Nieuw logo en beeldmerk

Afgelopen week hebben we in het bestuur enthousiast ons beeldmerk en logo ontvangen uit handen van Petri Verbrugge van THEE & TYPOGRAFIE gevestigd in de Schutterstraat.  Middels haar presentatie werd duidelijk dat de achtergrond is ontstaan uit krachtvelden in en om de aarde. De rood/oranje kleur uit de kern en de blauw/groen van de zee en de lucht. De cirkels beelden de krachtvelden om de aarde uit. Soms aan (doorgetrokken) en soms uit (gestippeld).  We gaan dit logo en beeldmerk gebruiken in al onze communicatie om herkenbaarheid in en om Koudekerke Dishoek te geven.  Onze postcode had je vast al herkend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s