Winnaar ‘raambiljetten actie’

De raambiljet actie die we als bestuur van onze coöperatie hebben opgezet leidde ertoe dat er her en der in het dorp biljetten van ons zonnepark achter de ramen te vinden waren. Het waren er toch nog een dertigtal die hebben gemeld dat ze deze op een zichtbare plaats vanaf de openbare weg hadden aangebracht. Met deze lijst van deelnemers zijn wij, de voorzitter John van Wallenburg en ondergetekende, naar de voorzitter van de Dorpsraad Koudekerke gegaan. We hadden alle deelnemers een getal van 1 tot 30 toegekend en daarvan kaartjes met daarop het nummer gemaakt en deze in een grote enveloppe meegenomen. De voorzitter, Guido Herwegh, heeft daaruit 3 nummers getrokken. Het eerste nummer was de winnaar en de twee volgenden waren reserve, voor het geval dat het raambiljet niet aanwezig was of niet vanaf de openbare weg te zien was. John en ondergetekende hebben direct op de terugweg controle uitgevoerd en bij de eerste was het raak, hij was zichtbaar vanaf de weg en daar was dan ook gelijk de winnaar. Dit is mevrouw M. Reijnen die een obligatie van € 250,00 gewonnen heeft. Van harte gefeliciteerd! Onze secretaris heeft inmiddels alle formaliteiten afgehandeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s