Uitnodiging open dag Zonnepark op 26 september.

Aan de leden van onze coöperatie en andere belangstellenden
Zoals u weet hebben wij de eerder geplande open dag ter bezichtiging van het Zonnepark aan de Braamweg op 23 april 2020 moeten afzeggen in verband met corona.

Het bestuur wil de leden van de coöperatie graag in de gelegenheid stellen alsnog het Zonnepark te bezichtigen. U zult begrijpen dat in verband met corona deze bezichtiging aan strikte regels is onderworpen.
Ook voor deze bezichtiging gelden de algemene coronaregels, en daarnaast regels die daaruit voortvloeien:
• Wie aan de bezichtiging wil deelnemen dient zelf gezond te zijn en ook geen gezinsleden met coronaklachten te hebben;
• Tijdens de bezichtiging dient te allen tijde 1,5 meter afstand te worden gehouden van de andere aanwezigen;
• In het Zonnepark is een looproute aangeduid; daardoor worden de binnenkomende bezoekers gescheiden van de vertrekkende bezoekers. Van deze looproute kan niet worden afgeweken;
• Om het bezoek van de belangstellenden te spreiden zijn vier blokken gemaakt. Deze blokken beginnen om 1:00 uur, 2:00 uur, 3:00 uur en 4:00 uur. In ieder blok worden de bezoekers verdeeld over drie groepen, die onder begeleiding van een gids het Zonnepark bezoeken. De aanwijzingen van de gids moeten worden opgevolgd. Na afloop van de rondleiding moet het Zonnepark meteen worden verlaten langs de aangegeven looproute;
Belangstellenden dienen zich vooraf per e-mail aan te melden op het e-mailadres van de coöperatie (Cooperatie Energieneutraal Koudekerke/Dishoek 4371energieneutraal@gmail.com ). In de e-mail kunnen zij aangeven in welk blok zij het Zonnepark willen bezoeken; daarbij kan een eerste en een tweede voorkeur worden aangegeven.
• Bezoek is alleen mogelijk voor leden van de coöperatie, eventueel vergezeld van een gezinslid, alsmede voor niet-leden die door het bestuur worden uitgenodigd. Belangstellenden ontvangen na hun opgave van de coöperatie een e-mail het met daarin het tijdstip waarop zij worden verwacht.
• Parkeren bij het Zonnepark kan alleen langs de Braamweg; deze is voor auto’s doodlopend, zodat na vertrek op de weg moet worden gekeerd. Het is dan ook beter om met de fiets te komen (of lopend).
Verzocht wordt niet te blijven napraten na de bezichtiging maar meteen te vertrekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s