BELANGRIJKE MEDEDELING 29-9-2020

Info-avond 29 september gaat niet door, alv gaat wel door, maar alleen voor leden
Tijdens zijn persconferentie van maandagavond 28 september heeft premier Rutte onder meer meegedeeld dat bijeenkomsten van meer dan 30 personen in besloten ruimten de komende drie weken niet zijn toegestaan.
Voor de bijeenkomst van morgenavond hebben zich meer dan dertig personen aangemeld, leden en niet-leden van de Coöperatie.
Daarom kan de info-avond niet doorgaan. Deze moet worden verplaatst naar een later tijdstip. Daarover zult u nader worden geïnformeerd.

Omdat het aantal leden van de Coöperatie dat zich heeft aangemeld wel kleiner is dan dertig, kan de algemene ledenvergadering wél doorgaan. Het bestuur acht het van belang dat deze wel doorgaat, omdat de wet het houden van deze vergadering voorschrijft.
Daarom deel ik de leden van de Coöperatie die zich hebben aangemeld mee dat de ledenvergadering wel doorgaat, dus op dinsdag 29 september in de Couburg om 19.30 uur. Deze vergadering is alleen voor leden van de Coöperatie, anderen hebben geen toegang.
De leden die de vergadering willen bezoeken wordt gevraagd het registratieformulier coronamaatregelen in te vullen en bij binnenkomst in te leveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s